Det var vel ingen stor fotballkamp som ble vist frem på Eikbanen mandag kveld mellom Eik og Skade.
Men selv på en middels god dag for Eikjentene så vinner laget til slutt 4-1.

2017-05-30
Runar Olsen

1. omgangen var ca. 20 minutter spilt da Raphaele Ravndal spiller fint ut i feltet der Tiril Møller Olsen kommer på løp, og setter inn ballen i mål med et skudd fra ca.18-20 meter til 1-0.
2-0 kommer etter en flott pasning av Ingvill Haagensen direkte over Skadeforsvaret, og der Thea Natalie Svendsen jager inn i bakrom, og kommer alene mot keeper og setter inn 2-0.
2-0 var også pauseresultatet. Det var fult fortjent etter at Eik hadde testet ut Skadekeeperen ved flere anledninger, og der Sandra Preus hadde et kjempeskudd i tverrliggeren som hadde fortjent å gå inn.

2. omgang blir stort sett lik 1. omg der Eik spiller seg frem til muligheter, uten å komme til de helt store sjansene. Så skjer det at Skade etter ca. 65 minutter kommer på et av sine meget få angrep. En ball blir slått over vårt forsvar, og keeper Vilde Seip Wold kommer ut for å klarere ballen. Hun må ut å nikke vekk ballen, men den går dessverre rett i bena på en Skadespiller, som triller ballen i det åpne målet til 2-1. Eik fortsetter å styre kampen uten at det blir veldig farlig foran målet til Skade, før i det 87 minutt da ballen faller ned foran bena til Sandra på 10-12 meter. Sandra nøler ikke, og feier ballen i mål til 3-1, via Thea Natalie (denne scoringen får jentene krangle om). Og så rett før slutt gjør Thea Natalie alt selv, og dribler vekk det som er av Skadespillere, og fra skrott hold setter inn 4-1 målet.

Selv på en middels dårlig dag blir det seier og 3 nye poeng, så gratulerer til Eik jentene nok en gang.
Raphaele spilte en fin kamp på sin venstre back, og vi kommer heller ikke utenom Thea Natalie med sine 2/3 scoringer. Vilde styrer også laget godt fra sin keeperplass, selv om hun ikke hadde den travleste dagen mellom stengene.