Nyheter

Vi ønsker nå å "re-åpne" vår instagram konto fkeiktonsberg_damer med å fylle den med masse interessant fremover. Silje Larsen har sagt seg villig til å være administrator/moderator for kontoen. Hun vil plukke ut 4-5 stykker som kan legge ut på kontoen, slik at vi følger både folkeskikk, regler og personvern som skal til.

11.02.2021
- Espen Solemdal

Denne siden er lite i bruk for tiden. Sjekk heller ut vår Facebookside "FK Eik Tønsberg Damer"

05.02.2021
- EspenSolemdal

Endelig er terminlisten for 2. divisjon avdeling 2 kvinner kommet.

19.06.2020

Før kamp er planen at vi ikke skal senke oss ned på 3.div tempo men kjøre vårt tempo igjennom kampen, vi skulle jobbe videre med tålmodigheten i spillet og eie ballen!

06.03.2020

Onsdagskampen borte mot Nanset 2, for vårt rekruttlag, var den aller siste seriekampen for våren. Pga skader var vi bare 11 spillere totalt. Keeperen var spiss og skadd midstopper stod i mål. Likevel var det vi som styrte det meste gjennom hele kampen.

22.06.2017
- Runar Olsen

Da er vårsesongen ferdigspilt for vår del, med siste kamp mot nabo Teie i går kveld. Vi hadde hele fem forfall til denne kampen.  Vi var spente på hvordan vi sto til Teie, som hadde 4 seire på sine 5 siste kamper.

16.06.2017
- Runar olsen

Pors kom på besøk i toppkampen på Eikbanen i kveld. Det var to tente lag som stod på hver sin banehalvdel og kampen holdt høy temperatur til tider. Til slutt var det Eik som gikk seirende.

12.06.2017

Vi gru/gledet oss litt til kampen mot Modum mandagskveld. Modum har en del hederlige resultatet i år og vi reiste til Vikersund med tre spillere i manko pga. skader. I tillegg er hovedtreneren på ferie i syden, så vi var litt usikre på hva som ventet oss.

07.06.2017

Det var vel ingen stor fotballkamp som ble vist frem på Eikbanen mandag kveld mellom Eik og Skade.
Men selv på en middels god dag for Eikjentene så vinner laget til slutt 4-1.

30.05.2017

Mandag kveld tok vi turen til Skien for å møte et Fossumlag vi på forhånd var litt usikre på. Fossum har plukket en del poeng i starten av året, men som også har variert litt i prestasjon i kampene sine.

23.05.2017

Fredag kveld fikk vårt bredde/utviklingslag besøk av Barkåker til kamp i 4. divisjon. Vi visste at dette skulle bli en tøff kamp mot det ubeseirede laget fra Barkåker.

21.05.2017

Det ble seier på fotballens nasjonaldag. 16. mai spilte vi mot Langesund og det ble festfotball i 2. omgangen.

17.05.2017

I dag fikk vi endelig til å spille slik som vi ønsker. I 2. omgangen var det til tider festfotball. Hvis vi fremstår slik resten av sesongen skal det bli vanskelig å slå oss. Snøgg 2 fikk kjenne på knallhardt forsvarsspill og lekent angrepsspill.

12.05.2017

Ja, hva skal vi si? Trenerne til GØIF mente dette måtte være tidenes ran og vi er vel ikke helt uenige der! Eik hadde nok ballen på GØIFs banehalvdel i 87 av kampens 90 minutter!

10.05.2017
- Bård Søderberg

Mandag var vi i Spikkestad for ukens første kamp mot Stoppen/Ros. Vi ble møtt av en dårlig gul/grønn gressbane, og dette er et underlag vi ikke akkurat trener mye på.

09.05.2017

Vi fikk en trøblete start på kampen. Tiril Møller Olsen ble syk under oppvarming, og ble igjen i garderoben da jentene stod klare til kamp.

03.05.2017

Vi lå under 1-0 borte mot Runar etter 1. omgangen, men våre jenter ville det annerledes i 2. omgangen.

25.04.2017

Lyn er en av opprykskandidatene i 1, divisjon, mens Eik skal slåss om opprykk fra 3. divisjon. Lyn har flere landslagsspillere på forskjellige ungdomslandslag, mens Eik har ingen. I tillegg fikk to J16 spillere på Eik debuten sin på damelaget ikveld.

20.04.2017

Det ble dessverre et 1-3 tap hjemme mot Ørn 2 i første serierunde for Eikrekruttene. Det var en jevn kamp som godt kunne ha endt uavgjort, som ville vært et mer riktig resultat. Men tross tap er det flere positive ting å ta med seg fra kampen.

18.04.2017

Det er alltid litt nerver før første seriekamp, og vi var selvfølgelig spente. Det ble til slutt en komfortbale seier for jentene som spilte en helt grei kamp.