FK Eik Tønsberg- Gøif= 4-2 (1-0)

Før kamp er planen at vi ikke skal senke oss ned på 3.div tempo men kjøre vårt tempo igjennom kampen, vi skulle jobbe videre med tålmodigheten i spillet og eie ballen!

2020-03-06
Espen Solemdal

Det siste gjør vi, vi eier ballen, men det ble mye med det i 1.omg få sjanser og selvom vi har overtaket spillemessig så er Gøif frempå ved flere anledninger og tar oss litt på senga?

Vi leder 1-0 til pause etter en heading av dagens store spiller Ingerid Ekeberg Hansen.

I pausen gjør vi 3 planlagte bytter ( Da planen var at flest mulig skulle få prøve seg i dagens kamp)

2.Omg starter med en ny corner som Ingerid header i mål!
2-0
Samme spiller (Ingerid) får muligheten til å sette hattrick 10 minutter senere fra straffemerket, vi leder da 3-0 !
Gøif reduserer til 3-1 ved et flott angrep, etterfulgt av 3-2 redusering i noe som mange vil kalle en gavepakke fra oss!

Etter dette skaper vi flere og flere sjanser, scorer 4-2 på et flott angrep kvittert av Frida som setter den kontrollert i lengste!

Vi er mer fornøyd med taktene vi ser i 2.omgang men ser at vi fortsatt har mye å jobbe med!

Heldigvis er det bare 1 uke til neste treningskamp, da møter vi et meget likt lag som Gøif.