Seier mot serielederne

Pors kom på besøk i toppkampen på Eikbanen i kveld. Det var to tente lag som stod på hver sin banehalvdel og kampen holdt høy temperatur til tider. Til slutt var det Eik som gikk seirende.

2017-06-12
EspenSolemdal

Eik gikk usedvanlig hardt ut og hadde flere store sjanser de første 10 minuttene av 1. omgangen. Pors tok etterhvert over kampen, men inne i deres beste periode er det Eik som tar ledelsen. Ingvill Haagensen skyter et knallhardt skudd, som fra vår vinkel ser ut som endrer retning og forbi en utspilt Porskeeper. Bare to minutter etterpå gjør Ann Therese Grøv en kjempeinnsats. Hun kriger med seg ballen, skyter rett på keeper får på ny tak i ballen og legger den uselvisk (tok ikke en Elyounoussi) til Mari Moen som enkelt setter den i mål. Rett før full tid reduserer Pors til 2-1 på en corner.

2. omgangen blir en omgang hvor ingen av lagene får til det gode spillet. Pors banker for det meste ballen fremover, mens Eik rensker mye unna i en 4-5-1 formasjon. Det var taktisk klokt av trenerne og gjorde Porsspillerne frustrerte som jaget en utligning. Istedetfor utligning er det Ingvill Haagensen som gjenvinner ballen på ca 20 meter ifra Pors målet, dribler seg gjennom hele forsvaret og legger den iskaldt til høyre for keeperen. De siste 15 minuttene ble nervepirrende. Pors fortsatte å slå lange baller fremover, mens forsvaret til Eik gjør en fantastisk innsats og rydder unna. Midtbanen til Eik vinner en del andre baller og vi får noen gode overganger. Sandra Preus kommer blant annet til en stor sjanse, men setter ballen like utenfor stolpen. Det blir ikke flere mål og kampen ender med 3-1 seier til EIk.

Tusen takk jenter for en fantastisk flott gjennomført kamp!