Fantastisk snuoperasjon av Eik 2 damer

Vi lå under 1-0 borte mot Runar etter 1. omgangen, men våre jenter ville det annerledes i 2. omgangen.

2017-04-25
EspenSolemdal

Lyra Lossius (f.2002), Marie E. Pedersen, Julie Slåtto (f. 2001), Kristin Hem Hansen, Tiril Holmøy Olsen, Raphael Ravndal, Mari Moen, Sarah Svelland (f. 2002), Andrine Korsane, Thea Lunder og Anna Lundby (f. 2002) var de 11 spillerne vi hadde i dag og for en fantastisk gjeng de er.

Vi fikk tre sykeforfall de siste 24 timene før kamp og vi måtte hente inn Lyra Lossius fra J16 som vår sisteskanse. Hun har vært skadet en periode og burde kanskje ikke ha spilt, men med god taping så gikk det bra. Lyra som kun er 15 år debuterte denne kvelden i mål for seniorlaget. Det står stor respekt av det hun gjorde ikveld og med det gode spillet så er ikke det siste gang vi ser hun i målet for oss.

Vi ligger tidlig under 1-0  i kampen. Men vi fortsetter å spille fotball og kommer til flere sjanser, men vi er ikke dyktige foran mål og det står 1-0 til Runar.

2. omgangen starter med at vi får en tidlig utligning med et strålende skudd fra Andrine Korsane, og etter det så var det bare Eik det skulle dreie seg om. Halvveis i omgangen skrur Marie E. Pedersen en corner pent i mål. Rett før slutt kliner Thea Lunder til ifra ca 25 meter  og ballen går utagbart over keeper og i mål. Det var en fortjent 1-3 seier til jentene som skal ha masse skryt for å stå på i 90 minutter.

Det var noen som var småsyk og flere fikk seg noen smeller underveis og som gjerne kunne tenkt seg å ha byttet. Men med bare 11 spillere så hadde vi ingen å sette inn. Får ikke sagt dette mange ganger nok, men dere er en tøff og fantastisk gjeng som står på for hverandre. Kveldens seier var definitivt en lagseier! Godt jobba jenter!