Tap for Eik 2 damer i serieåpningen

Det ble dessverre et 1-3 tap hjemme mot Ørn 2 i første serierunde for Eikrekruttene. Det var en jevn kamp som godt kunne ha endt uavgjort, som ville vært et mer riktig resultat. Men tross tap er det flere positive ting å ta med seg fra kampen.

2017-04-18
EspenSolemdal

Vi startet best og ledet fortjent 1-0 på corner ifra Marie Pedersen som Kristin Ødegaård satte pent i mål. Rett etterpå scorte Ørn 2 og vi var like langt. Vi har et par store sjanser, men kun en god Ørnkeeper gjør at vi ikke går opp i ledelsen igjen. Istedet snapper en Ørnspiller et løst tilbakespill og Ørn 2 går til pause med ledelse 2-1. Første omgangen bølget frem og tilbake med gode perioder for begge lag.

2. omgangen blir lik som den første. Begge lag har sine gode perioder, men vi er ikke dyktige nok foran mål. I stedet scorte Ørn 2 i sin gode periode og vinner til slutt 3-1.

Vi må trekke frem de fire J16 spillerne, Adele Tinghaugen, Sarah Svelland, Anna Lundby og Julie Slåtto, som debuterte i seniorfotballen i dag. Alle gjør en god jobb og det blir spennende å følge alle de fire sin utvikling fremover.

Banens beste i dag må bli Thea Lunder, som sammen med Kristina Hem Hansen ryddet opp i stor stil i forsvaret. Thea er rolig med ballen, har overblikk  og en fantastisk teknikk som publikum fikk se flere glimt av. Det varmet på en kald kveld som denne.