Vårens aller siste seriekamp gikk mot Nanset 2

Onsdagskampen borte mot Nanset 2, for vårt rekruttlag, var den aller siste seriekampen for våren. Pga skader var vi bare 11 spillere totalt. Keeperen var spiss og skadd midstopper stod i mål. Likevel var det vi som styrte det meste gjennom hele kampen.

2017-06-22
Runar Olsen

Fullt fortjent og ekstra hyggelig at det var Tiril Holmøy Olsen som scoret 0-1 i sin siste kamp på en stund i Eikdrakten, når hun nå pakker sekken og setter kursen til studier i USA.
0-2 kom ved Mari Moen etter flott frispilling av Vilde Seip Wold, som også var servitør til Tiril Holmøy sin scoring.

I andre omgang scorer Tiril Møller Olsen på et frispark fra meget langt hold, som sniker seg inn under tverrliggeren og til 0-3. Ca et minutt etter redusere Nanset 2 på en flott pasning gjennom vårt forsvar, men det luktet veldig offside av dette målet. Uansett så reduserte Nanset til 1-3.
Vilde spilte også sin siste kamp i Eikdrakten for denne gang før returen til USA, og før kampen lovet hun en scoring. Dette holdt hun og etter ca halvtimen spilt av 2. omgang slår Silje Larsen en fin pasning, som Vilde demper og vender seg om i samme bevegelse, før hun klapper til ballen som fyker rett i mål til 1-4.
Eik rekruttene skal ha skryt for kampen der alle jentene bidrar godt. Lyra Lossius fikk seg en fin liten blåveis, og Marie E. Pedersen hadde et godt skudd med venstre foten, der hun selv var mest fornøyd med å ha truffet ballen