Tøft møte mot serielederne for Eik 2

Fredag kveld fikk vårt bredde/utviklingslag besøk av Barkåker til kamp i 4. divisjon. Vi visste at dette skulle bli en tøff kamp mot det ubeseirede laget fra Barkåker.

2017-05-21
Runar Olsen

Vi henger godt med i første omgangen og vinner sjansestatistikken, men etter noe slurv i forsvaret vårt så kommer plutselig gjestene alene mot keeperen vår og scorer sikkert. Rett før pause får vi nok engang en stygg skade, hvor en Barkåkerspiller kommer for sent inn i en duell med keeperen vår Kaja Berg-Moen. Resultat at Kaja måtte på akuttmottaket etter kampen og var der til langt på natt.

Raphaele Ravndal viser moral, og hvilken ledertype hun er, og stiller seg i mål for oss i 2. omgangen. Hun får ikke mye å gjøre og står en prikkfri kamp. Hele laget løfter seg sammen og spiller en feiende flott omgang. Barkåker scorer utrolig nok først på en corner som går over alle og treffer bakerste stolpe og ruller i mål til 0-2. Ikke mange minuttene etterpå spiller vi Sandra Preus inn i bakrom, som enkelt slår ballen over en utrusende Barkåkerkeeper og i mål til 1-2. Eikjentene jobber hardt etter dette og presser motstander til flere feil, og sliter ut de litt eldre og mulig ikke så godt trente motstanderne våre. Vi produserte noen heftige muligheter blant annet hadde Tiril Møller Olsen en corner i tverrliggeren. En annen Eikcorner rapporteres at ballen var over mållinjen, men dommeren fikk dessverre ikke det med seg, slik at kampen endte med en knepen seier til Barkåker med 2-1.

Jentene våre skal være stolte av kampen og innsatsen de legger ned. Flott igjen å se hvordan våre tre J16 spillere tar nivået bedre og bedre for hver kamp de spiller. Alle jentene fortjener ros denne kvelden og vi ønsker god bedring til Kaja.