Målrik 2. omgang

Det ble seier på fotballens nasjonaldag. 16. mai spilte vi mot Langesund og det ble festfotball i 2. omgangen.

2017-05-17
Runar Olsen

Vi gikk tidlig opp i ledelsen på en corner som Ingvild Urå stanget i mål. (Har vi sett dette tidligere!?). Da trodde vi at dette skulle utløse flere scoringer, men den gang ei. Langesund spilte som vi hadde fått rapport om; jobbe hardt i dueller og slå langt til en rask spiss. Vi ble nok noe mer stresset av dette i i 1. omgang enn vi hadde forventet. Langesund kom til noe småmuligheter, men det ble aldri farlig foran hjemvendte Vilde Seip Wold i mål. Duoen Ingvild og Thea Lunder hadde nok engang stort sett kontroll på det som kom mot dem. Det var Eik som uansett hadde full kontroll, men slet litt med presisjon i pasningsspillet. Vi mistet mange baller på dette og derfor ble det en nokså rotete 1. omgang. Vår kaptein Marthe Røkås måtte også ut av kampen i det 40. minutt etter å ha fått en knallhard klarering fra en Langesund spiller rett i ansiktet fra ca. 1 meters hold. (Det varsles mulig om en lett hjernerystelse, og en uke med ro). Inn i kampen kom Thea Natalie Svendsen og fikk sin mulighet på topp.

I pausen fikk vi samlet oss og var enige om å være tålmodige og male på videre, men justere presisjonen i pasningsspillet. Dette lyktes vi med og 2. omgang ble da en transportetappe for å se hvor stor seieren skulle bli. Etter at Sandra Preus klemte inn et frispark fra ca. 20 meter, fulgte vi opp med scoringer av Thea Lunder, Ingvill Haagensen, Thea N.S. og sist men ikke minst Ann Therese Grøv som har jobbet utrettelig i mange kamper nå uten scoring, så dette ble satt stor pris på av jentene og ledere.

6-0 og seks forskjellige målscorere viser god bredde og mange som er skarpe foran mål. Takk til de som tok turen til Eikbanen i et ufyselig regnvær og støttet laget.