GØIF - Eik damer rekrutt 2-2....

Ja, hva skal vi si? Trenerne til GØIF mente dette måtte være tidenes ran og vi er vel ikke helt uenige der! Eik hadde nok ballen på GØIFs banehalvdel i 87 av kampens 90 minutter!

2017-05-10
Bård Søderberg

Gang på gang spilte vi vegg, kom rundt med backene og varierte spillet med gode diagonalpasninger, særlig fra Marie E. Pedersen. Vi spilte til tider ball-i-hatt med GØIF som lå med 10 spillere pakka i og rundt egen 16 meter. Fullt fortjent at Hanna Wallbækken satte inn 1-0 etter flott forarbeid av Tiril Holmøy Olsen. Men så skjedde noe. En lang ball fra GØIF fant en offside-plassert spiss som mot spillets gang satte inn 1-1. Få minutter etterpå scoret de igjen etter en uheldig igangsetting fra oss. Helt utrolig at vi gikk til pause med å ligge under 1-2....

2.omgangen fortsatte som første, med total Eik-dominans. Men de store sjansene uteble til tross for veldig masse "nesten".  Vi la om til 3 bak og 3 spisser siste 10 minuttene, og det var SÅ fortjent at vi utligna ved et flott skudd av J16-spilleren Sarah Svelland!

Mye bra å ta med seg av spill. Surt resultat, men oppløftende spill! Dagens Eik-jente blir J16- spilleren Julie Slåtto som rolig, pasningssikker og klok midtstopper. Ros også til Sarah for bra gjennomført match.