Knusende god fotball

Mandag var vi i Spikkestad for ukens første kamp mot Stoppen/Ros. Vi ble møtt av en dårlig gul/grønn gressbane, og dette er et underlag vi ikke akkurat trener mye på.

2017-05-09
Runar Olsen

Det viste seg tidlig at Eik var et mye bedre lag enn Stoppen/ROS og det var våre jenter som styrte det meste i 2x45 minutter. Det skulle allikevel gå nesten 20 minutter før vi fikk vår første scoring. Tiril Møller Olsen slår en perfekt corner, og Ingvild Urå stanget den rett i mål til 0-1. Noen minutter etter gjør Sandra Preus det meste selv, og skyter fra ca. 25 meter og over keeper og i mål til 0-2. Nå eier Eik jentene kampen. 0-3 sørger Ingvill Hågensen for etter et fint innlegg fra Sandra. Rett etterpå kopierer Tiril og Ingvild den tidligere nevnte corner og det står 0-4 til pause.

I pausen stokker vi om og inn kommer også Thea Natalie Svendsen, som er tilbake i Eik etter en periode i Oslo, og Tiril Holmøy Olsen. Begge tar tak i kampen på en fin måte. Tiril Møller Olsen  blir flyttet ut på venstre kant, og får store rom å løpe i. Dette fører også til neste scoring. Silje Larsen kommer høyt i banen og slår inn foran mål, der dukker Tiril Møller opp i bakrommet og setter inn 0-5. Thea Natalie setter punktum for kvelden med 0-6 på et fint gjennomløp foran mål.

En meget bra gjennomført kamp av alle Eik-jentene, men en ekstra stjerne til Silje Larsen (bildet over), Ingvild og Marte Røkås for bra gjennomført kamp. Elise Dahl Godø var også hjemmom og fikk med seg en kamp. Vi ser at vi trenger hennes rutine og trøkk i duellspillet vårt. Gratulerer med en fin seier jenter.

Torsdag venter Snøgg 2 oss på Eikbanen. Jentene skal da bygge videre på alt det positive fra denne seieren, og gi Snøgg 2 en skikkelig kamp. Håper det kommer mange og heier Eikjentene frem til en god prestasjon og et godt resultat. Heia Eik!