Ingen god seriestart for damene

Vi fikk en trøblete start på kampen. Tiril Møller Olsen ble syk under oppvarming, og ble igjen i garderoben da jentene stod klare til kamp.

2017-05-03
Runar Olsen

Det var nettopp Tiril's erstatter Andrine Korsane som sørget for at Eik tok ledelsen allerede etter 4 minutter, etter en fin pasning av Ingvill Hågensen. Andrine skjøt fra ca. 20 meter og direkte i mål til 1-0. Etter dette bølget kampen frem og tilbake, men rett før pause får Skarphedin et frispark fra ca. 20 meter som de skyter direkte i mål. Her må Eik se på sin oppstilling av mur i forkant av frisparket.

I 2. omgang bølger det også frem og tilbake. Selv om vi føler vi har kontroll på kampen, så er det nok en gang Skarphedin som kontrer på sin høyre side, og får slått inn foran mål der de scorer enkelt. Eik jentene fortsetter å trykke på oppover. Ingvill Haagensen kommer seg frem på venstresiden, men alene med keeper så setter hun ballen like utenfor. Eikjentene produserte nok muligheter med langskudd og cornere, men lyktes ikke med å score flere mål.  Man må bare gratulere Skarphedin med seieren.

Trist med skade på Raphaele Ravndal som trolig har fått en skade på korsbåndet i kneet, og derfor blir borte fra fotball en stund. Ann Therese Grøv fikk et gult kort etter kampen. Hun hadde et fra før og fikk derfor et rødt kort etter kampen, og dette er heller ikke bra for laget vårt som allerede sliter med mange jenter ute med skade.

Ann Therese jobber bra hele kampen, og sammen med Ingvild Urå og Kristina Hem Hansen var de nok kneppet bedre en de andre jentene i kveld. Thea Lunder sto også en bra kamp i mål. Vi får bare samle oss, trene hardt videre og løfte oss sammen.