Rent bord på cup i Skien i helgen

Eik G13 stilte med to lag under Herkules sin Pizzabakeren Cup i Skien. Dette var en sosial turnering hvor gruppa ble delt i jevne lag, og hovedfokuset var å ha det gøy på banen.

2018-06-11
Catharina2016

Begge lagene imponerte i innledende med 4 seiere hver, og dermed begge lag til semifinale. Der vant Eik 1 på straffer mot Brevik, mens Eik 2 vant 2-0 mot Drammen BK. Dermed Eik1-Eik2 i finalen. Og det ble en forrykende finale mellom to lag som slo seg løs og viste frem strålende angrepsspill, hvor Eik2 dro det lengste strået i finalen med 3-2. Totalt skåra Eiklagene 51 mål denne helgen, hvor de aller fleste av gutta kom på skåringslista i løpet av helgen. 26 storfornøyde gutter satte kursen hjemover søndag ettermiddag!