Seier i serieåpningen

Det er alltid litt nerver før første seriekamp, og vi var selvfølgelig spente. Det ble til slutt en komfortbale seier for jentene som spilte en helt grei kamp.

2017-04-04
Runar Olsen

Eikjentene startet litt rufsete og rotete, men hadde hele tiden grepet om kampen. Lier 2 slapp ikke til veldig mye, men samhandling satt ikke helt innledninggsvis og vi hadde en del feilpasninger. Etter ca. halvtimen spill åpner vi målscorerkontoen med at Mari Moen blir spilt igjennom av Ann Therese Grøv. Mari skyter fra ca. 16 meter og i mål. Rett etter er det Ann Therese som er foran mål til rett tid og setter inn 0-2 etter forarbeid av Ingvill Haagensen Vell fortjent så langt i kampen. Men plutselig er Lier 2 igjennom. Selv om det er på en klar offside, lar dommeren angrepet fortsette og Lierspilleren kommer alene mot Kaja. Kaja er på ballen, men klarer dessverre ikke å redde skuddet til 1-2. Da er det kamp igjen noen minutter, til Ingvill H finner ut at nok er nok og skyter fra 40 meter og rett i mål til 1-3. (Herlig skuddfot på den dama.)

I pausen justeres det på noe detaljer og man er enige om å fortsette og styre kampen og jobbe hardt.
Før Ole Jan er på plass i 2. omgang har jentene satt spikeren i kisten med 1-4 etter ca. 2 minutter spill, og igjen med Ingvill H. Herfra og ut er det nesten bare Eik på banen. Det kommer tre scoringer til for Eik i 2. omgang ved Tiril Møller Olsen, Sandra Preus og Andrine Korsane, slik at vi vinner hele 1-7 i Drammen.

I følge trenerne til Lier 2 hadde de satt sammen et lag av spillere fra sitt første- og andrelag etter tapet mot Snøgg 2. De hadde byttet ut hele fem spillere. Det holdt ikke mot tente Eikjenter på jakt etter poeng. Jentene spilte en god kamp, men ekstra pluss til MARI MOEN for en kjempekamp med herlige driblinger og gode innlegg fra sin venstre kant. Ann Therese skal også ha ekstra pluss for sin enorme arbeidsinnsats og killerinnstilling på topp hos oss.

Vi stilte med et noe redusert lag, da både Marte Røkås og Pernille Weik måtte kaste inn håndkleet søndag pga. sykdom. Likevel viser vi at vi har en sterk tropp å komme med, og alle fikk prøve seg i kampen i Drammen i går kveld.